Abonnement
  • Voeg uw emailadres toe indien u een email wilt ontvangen bij een nieuwe blog:
    Controleer ook regelmatig uw map ongewenste mail, of spammap. Veel emailprogramma's beschouwen deze soort berichten namelijk vaak als spam.

  • Speciaal voor Gmail-gebruikers.
    Als u een melding krijgt dat de mail met de link naar de nieuwe blog niet kan worden geverifieerd, dan kunt u deze waarschuwing negeren.


Datum: 16-05-2020    Een perfect mechanisme...

Een perfect mechanisme...
Stel, je neemt een mechanisme om iets aan te vallen dat je kunt programmeren zodat het alleen op het door jou gewenste doel wordt gericht. Daarna hecht dat mechanisme zich aan dat doel en verandert het doel dusdanig zoals jij dat hebt geprogrammeerd.
Ik gebruikte dat mechanisme in Het Concilie van Zeven en programmeerde het zo dat enkel mensen met een laag IQ werden aangevallen. Daarna wijzigde het mechanisme het DNA van de aangevallenen en maakte deze onvruchtbaar.
Dat was een verhaal, geheel ontsproten uit het fantasievolle deel van mijn brein en ik zag het als een lugubere maar zeer efficiënte methode om de waanzinnige bevolkingsaanwas tegen te gaan en de mensen minder manipuleerbaar te maken voor invloeden van media en andere organisaties.

Zeg, het lijkt wel Corona. Juist het feit dan ook topwetenschappers en Virologen niet het fijne van dit vernietigende mechanisme helder kunnen krijgen is voedingsbodem voor allerlei speculaties die dus niet kunnen worden verwezen naar het land der fabelen voordat wij het fijne van dat ellendige mechanisme hebben ontdekt.
Ik blijf het wel absurd vinden dat 10 jaar na het fictieve-verhaal van Het Concilie van Zeven deze pandemie werkelijk plaatsvindt.

En..... het ergste komt nog. De ineenstorting van de economie, bedrijven gaan op de fles - zelfmoorden nemen toe en dat ongelofelijk stomme gelul van 'het nieuwe normaal'...
Hoe kan je nou in hemelsnaam die beroemde 1,5 meter afstand houden met deze wereldbevolking? Die krampachtige houding zal tot nog veel meer slachtoffers leiden, vooral geestelijk.

----------
 
 
16-05-2020, reactie van Ernest
Hey Aad, Jij weet hoe ik over dit soort zaken denk, maar toch even een reactie, Toto op heden 5643 mensen overleden aan Covid-19 In de winter van 2012/2013, 6300 overleden mensen aan de "normale" griep De winter van 2014/2015, 8600 slachtoffers De winter van 2016/2017, 7500 slachtoffers De winter van 2017/2018, 9400 slachtoffers. En dat terwijl daar wel vaccinaties tegen zijn! Er wordt gesproken, o.a. door Bill Gates (wat voor medische kennis heeft hij dan?) dat we in deze "1.5m afstand" wereld moeten blijven leven! Er zijn legio echte deskundigen, virologen, longspecialisten, enz, die hun mening geven via internet. Echter worden deze verwijdert van Facebook, Twitter ed! De VVD wordt weer groter, in de prognoses, omdat Rutte het zo goed het tijdens de crises! Het enigste wat hij, en de RIVM doe, os achter de feiten aanhollen. Ziekenhuizen, en verzorgingstehuizen wijken helemaal af van de adviezen van boven genoemden, en doen wel test bij patiƫnten en verzorgenden om te zien of ze besmet zijn. En behalen daardoor betere resultaten in de bestrijding dan het gemiddelde. Waarom? Omdat ze adviezen opvolgen van de deskundigen ter plaatse, en zich niet laten lijden door emoties en overheidsinstellingen, zoals RIVM. Als je een gepassioneerd specialist bent, neem je geen plaats in zo'n overheidslichaam, dan sta je tussen de patiƫnten, om te zien en te voelen, en te genezen. Tientallen miljoenen euro's naar Afrika, voor de bestrijding van, terwijl volgens John Hopkins University, nog geen 3000 dodelijke slachtoffers in heel Afrika zijn. Dat zijn ook de cijfers waar de Nederlandse regering mee werkt! Wat de achterliggende redenen zijn van dit alles, zeg het maar. Maar het is volgens mij geen zuivere soep. Alle beweringen hierboven kun je zo zelf opzoeken, niet op facebook, maar op websites van de overheid zelf, en gerenommeerde instellingen, zoals JHU, WHO, en RIVM.
----------

 
16-05-2020, reactie van ylona
Kort voordat deze pandemie uitbrak liep ik met het gevoel rond dat de wereldbevolking een gezamenlijke vijand nodig heeft (bv uit ons heelal). Dan moeten ze allemaal samen gaan werken. Daar had ik meteen al twijfels over maar als de dreiging echt groot is moeten ze wel. Maar helaas: de gezamenlijke vijand Covid-19 gaat het niet waar maken. 2 jaar terug was ik zo ziek van de griep dat dood gaan me wel best leek. Meer dan 9000 doden toen. Niemand die zich daar druk om maakte. Raar toch ....
----------

 
3-06-2020, reactie van Juliette van Nes
Ik dacht toch meer richting wereldoorlog en niet zozeer aan een pandemie want die hebben we er al velen gehad waaronder de Hongkonggriep in 1969-70 die erger was dan deze corona overigens. Toen lieten de jongeren (onze generatie) de ouderen sterven. Niks intelligente lockdown. Nu die generatie oud is moeten de jongeren zich opofferen. Dus als de economie instort komt die wereldoorlog ervan zelf.
----------

 
Datum: 10-04-2020    De bibliotheek en Corona...
 In deze absurde tijd waarbij het leven van vrijwel iedereen van de een op de andere dag is veranderd, draagt de bibliotheek ook haar steentje bij...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 25-03-2020    Alles heeft ook een positieve kant...
 Alles?
Nou, dat is voor mij een lastige zaak om tijdens deze Corona-ellende hier nog een positieve kant in te ontdekken...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 20-02-2020    De gevolgen van rood
 Soms word je door iets simpels met je gedachten teruggeworpen naar het verleden...

>> Lees meer

----------
 
Datum:  4-02-2020    Een ezel stoot...
 Tja, ik houd van spreekwoorden, ook als dat tegen mij werkt...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 11-01-2020    De weegschaal van vijand tot vriend...
 Ik had een vijand...

>> Lees meer

----------
 
Datum:  8-01-2020    Heerlijk die zinloze discussies...
 Ooit had ik een zeer zinnige discussie met een collega schrijfster welk pianoconcert nou daadwerkelijk beter zou zijn...

>> Lees meer

----------
 
Datum:  9-12-2019    Slagroom is niet zo slecht of toch...?
 Daar zit je dan met een paar lekkere toetjes voor je, op een speciale manier gemaakt van chocolade...

>> Lees meer

----------
 
Datum:  7-12-2019    Klimaat? Hoe zit het nou echt?
 Laatst had ik weer een discussie over het klimaat...

>> Lees meer

----------
 
Datum:  7-11-2019    Ik ben er weer...
 Mijn blog leeft weer...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 27-01-2017    Regelmaat?
 Het kenmerk van een blog is dat er, liefst iedere dag, iets wordt bijgevoegd...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 16-03-2016    Chantage is gereed...
 (afbeelding) Mijn zevende boek - Chantage - is klaar...

>> Lees meer

----------
 
Datum: 20-07-2013    Motorongeval
 Ik heb ruim een maand niet geschreven in mijn nieuwe boek...

>> Lees meer

----------
 
<