Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 27-12-2014    Crisis? Wat nou crisis...
 Ik ben een ochtendmens. Als ik voor 07:00 alleen beneden ben, dan voel ik mij in mijn element. Bakkie koffie, nog eentje en dan het nieuws via internet lezen.
Mijn lezers weten dat ik geen kranten lees. Het manipulatieve deel van de maatschappij houd ik ver van mij vandaan, evenals bijvoorbeeld irritante bijdehande diskjockeys die muziek verzieken met hun niet aflatende geblaat over niets bijzonders, omdat ze zich zelf zo graag horen. Ik zou zeggen koop eens een oude cassetterecorder, die zijn tegenwoordig voor weining of niets op de electronische prikborden te verkrijgen of zelfs gratis af te halen.
Eergisteren werd mijn ochtendritueel verstoord. Mijn vrouw stond om 8:15 beneden, we moesten gewoon kerstboodschappen gaan doen, want er was een landelijk supermarktdruktealarm afgegeven voor die middag. Na 2 supermarkten van Duitse origine te hebben doorgeploegd gingen we huiswaarts met een paar tassen vol gemarineerde vleeswaren, kant-en-klare sla en kerstkransjes. Het geheel was zo klaar te maken, het in strak plastic ingepakte snelvoer was nog net niet voorgekauwd.
Die middag bleek de genoemde waarschuwing een serieuze geweest te zijn. Wie zijn boodschappen nog niet had, moest er bijna een gevecht voor over hebben in de mutvolle Appies, Jumbo's, Plussen en C-1000 clubs. Ik dacht nog hoezo crisis?
Het eten was overigens heerlijk...
----------
 
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -