Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 28-08-2015    Ik krijg jeuk van Maxima
 Begrijp me goed, ik krijg niet alleen jeuk van onze blonde duurste allochtoon, maar van dat gehele koninklijke clubje.
Nu ben ik als ras-republikein enorm subjectief (gelukkig bestaat objectiviteit niet), maar ik daag toch iedereen uit die op koningsdag als een debiel met zijn of haar oranjevlaggetje een traan staat weg te pinken, om mijn door irritaties gevoede conclusies te weerleggen.
Ik heb iets tegen autoriteit. Het is een bron van manipulatie. Gelukkig kan ik er boeken over schrijven, anders liepen mijn emoties en bloeddruk te hoog op.
In een hoekje van een krant las ik dat onze toekomstige vorstin Amalia, wie kent haar niet, als ze achttien wordt, recht heeft op jaarlijks 1,4 miljoen uit de staatskas (dat is die pot met geld die wij allemaal moeten vullen) O ja, het arrogante koninklijk clubje vult de staatskas niet, want die hoeven natuurlijk geen belasting te betalen. Ze graaien dus wel, naar hartelust.
Daarnaast heb ik het nog niet eens over de extra kosten om het schaap dagelijks naar school te brengen. Volgens mij kan zoiets ook op een oude fiets, maar ja...
Ik kan niet begrijpen dat in 2015 dit clubje nog steeds zo populair is. Zal wel door die blonde allochtoon komen die zeer tactisch het clubje is binnengeloodst, toen de populariteit daarvan dreigde af te nemen. Klaarblijkelijk is het merendeel van ons juichende volk te naïef om die doorzichtige truc te doorzien en werden de oranjevlaggetjes weer uit de mottenballen gehaald.
Tja, ik lijk een oude zeur, maar ik heb liever dat ouderen wat vaker gedoucht worden. Daar is meer verzorgend personeel voor nodig. Dat wordt moeilijk, want de pot is daarvoor teveel leeggegraaid.
En dan heb ik het nog niet eens over Europa. Breek me de bek niet open.
----------
 
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -