Datum: 16-03-2016    Chantage is gereed...

Mijn zevende boek - Chantage - is klaar. Joepie zeggen we dan, maar het schrijfproces is dan ook helaas afgelopen. Een proces dat ik zal missen, zeker nu de voorbereidingen voor de publicatie moeten aanvangen. Cover maken, ISBN regelen, uitgever bijpraten en bovenal het promotieproces starten.
Het is de derde titel met Rick Dorfer en Berg. Er waren veel verzoeken daarmee door te gaan en ja, het heeft wel wat. Als lezer kun je je ermee identificeren. Als schrijver worden bepaalde zaken moeilijker en gemakkelijker tegelijkertijd.
Het boek is afgeschreven in Spanje, dat is zo ongeveer mijn tweede favoriete land geworden. Ik ben en blijf echter een boerenhollander en zal ons landje nooit kunnen missen, hoe sullig deze regering achter andere landen blijft aanlopen en onze eigen identiteit volledig verkwanselt. Laat ik mijn goede stemming echter niet bederven door het werkelijk grootste clubje minkukels dat ik ooit in een regering heb gezien.
Binnenkort meer nieuws over de publicatie.

----------
 
 
16-03-2016, reactie van Fred
Is het tijdelijk of definitief afgelopen?
----------

 
16-03-2016, reactie van Aad
Nee Fred, ik bedoel het schrijfproces van Chantage, dat is afgelopen.
----------

 
16-03-2016, reactie van Ernest
Gefeliciteerd hoor, ben erg benieuwd!
----------

 
16-03-2016, reactie van Caroline
Ben super benieuwd naar het boek en trots op je!
----------

 
17-03-2016, reactie van Suus
Nou liefie ik ben trots op je. Ik ben de 2e die het mag lezen want ik wil het alleen maar lezen als het klaar is anders blijf ik zo in spanning zitten tot het volgende hoofdstuk. Weet zeker dat het weer super is. Vergelijk jou altijd met de boeken van Harlan Coben, ook super.
----------

 
     << Back >>