Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 26-03-2016    Mijn favoriete Chinese kok moest dus weg...
 Hoewel ik mij had voorgenomen niet meer over de regering in dit land en de regeringen in het algemeen te zeuren, liep ik tegen iets aan dat mij toch de pen deed grijpen.
Hier in het bruisende Terneuzen beschikken wij over een cafetaria c.q. Chinees afhaalrestaurant. Het is er gezellig en de kwaliteit van het eten bijzonder goed. Moe van het klussen en te lui om te koken, was de gang naar deze prettige plaats zeer logisch.
Daar aangekomen kreeg ik de verschrikkelijke mededeling: We hebben de kok moeten laten gaan. Ik kon wel door de grond zakken.
'Waarom?' stamelde ik.
'Ja mijnheer, we kunnen geen kok meer in dienst houden vanwege de maatregelen van Lodewijk Asscher,' kreeg ik van de bedroefde eigenaresse te horen.
Laat ik voorop stellen dat de details van deze maatregelen mij onbekend zijn en ook onbekend zullen blijven. Ik heb een jaar geleden mijn politieke interesses en bemoeienissen op nivo nul gezet. Ik had echter al bij een kletsprogramma enkele trieste ondernemers over dit nieuwe plan van de minkukels in Den Haag gehoord, maar gewoon van mij laten afglijden en leker gezapt naar mijn favoriete sportprogramma.
Nu raakt het mij echter direct, want mijn Chinese kok is er niet meer.
Ik ben niet alleen verdrietig, teleurgesteld en boos, maar ook geïnspireerd om hier eens een boek over te schrijven. Ik vrees alleen dat niemand zoiets als 'echt mogelijk' zou kunnen ervaren, want de werkelijkheid is toch niet zo erg?
Vraag dat maar eens aan de kok!
----------
 
 
26-03-2016, reactie van Han Peeters
No worries, Aad, want hier steken we een stokje voor en we hoeven er niet eens de straat voor op. Hoe? Dat lees je in mijn nieuwe boek: De Nieuwe Grondwet , waarin de macht niet langer in handen is van de elite, maar bij het volk komt te liggen in een ultieme democratie.
 
26-03-2016, reactie van Aad
Een hele geruststelling Han! Ik neem aan dat een van de eerste paragrafen luidt dat de kok terugkomt?
 
26-03-2016, reactie van Han Peeters
Komt goed, Aad. In en door middel van mijn nieuwe boek is het niet langer mogelijk iemand te schofferen.
 ----------
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -