Datum: 27-01-2017    Regelmaat?

Het kenmerk van een blog is dat er, liefst iedere dag, iets wordt bijgevoegd. Daar houd ik mij nu niet bepaald aan, ik vind dat ik iets zinnigs te vertellen moet hebben. Bovendien denk ik niet dat iemand is geïnteresseerd in wat in op mijn boterham eet (vanzelfsprekend oude brokkelkaas) of wat ik erbij drink (vanzelfsprekend koffie met melk en suiker, want ik ben een watje volgens mijn schoondochter en ik heb geleerd daar niet tegen in te gaan – een echt watje dus).

Maar er is nu toch iets gebeurd dat het vermelden waard is. Zittend hier in de camper bij Benidorm, je weet wel die Spaanse badplaats waar Nederlands de eerste taal is, is sinds 30 jaar hagel en sneeuw gevallen. Wat een wervelend bestaan leid ik toch, 1700 kilometer wegvluchten voor de winter en dan daar deze omstandigheden aantreffen.
Ik verwacht spoedig weer een wervelend blog…
 


----------
 
 
27-01-2017, reactie van Han Peeters
Ha die Aad. Wat je daar in Benidorm meemaakt wordt veroorzaakt door Planet X.
----------

 
28-01-2017, reactie van Fred en Caroline
Vorige week hier in Rabat kregen we ook een paar hagelbuien. Heel raar.
----------

 
28-01-2017, reactie van ylona
klimaten veranderen sinds het begin der tijden. Ik zal de weergoden vragen of ze wat aardiger voor je willen zijn.
----------

 
28-01-2017, reactie van Marjon Sarneel
Hi Aad, ik zag je blog en zie dat jullie fijn in het zuiden zitten, met storm en al. intussen schreef ik je een mailtje en een pb op de Facebookpagina over de blog die je mij had beloofd: over e-books, te publiceren op donderdag 9 februari. Heb je daar tijd/gelegenheid voor? Anders moet ik mijn planning aanpassen, liefs Marjon
----------

 
     << Back >>