Datum:  9-12-2019    Slagroom is niet zo slecht of toch...?

Daar zit je dan met een paar lekkere toetjes voor je, op een speciale manier gemaakt van chocolade. Dan bedenk je dat slagroom erop het caloriebommetje nog veel explodeerbaarder (of is het explosiever?) en vooral lekkerder zou maken.
Dus.... op naar de koelkast en bukken voor de slagroom.
En daarna veranderde dit prettige festijn in een complete horror. Ik ben in het trotse bezit van een keiharde titanium kunstheup, een relekwie van een motorongeluk van veel jaren geleden.
Die heup kan veel hebben, maar mijn doldrieste greep naar de slagroombus was de heup teveel en hij dacht laat ik er maar eens uitschieten... Direct daarna schoot hij uit zijn kom waarmee hij jarenlang een prima simultaan leven had geleid.
Gevolg: een prehistorisch gebrul van de eigenaar (ikke dus). Ik wist niet dat het menselijk lichaam zoveel pijn kon genereren, het was verschrikkelijk.
Gelukkig was mijn vrouw erbij, want ik kon werkelijk geen milimeter meer bewegen.
Alarmnummer gebeld en een kwartier later volgde een niet te beschrijven tocht van mijn in elkaar gekrompen lichaam naar de brancard van de ambulance. Daarna dacht ik aan het nummer van Chris Rea: The road to hell... Hel klopt niet, want het ziekenhuis was het enige waar ik aan kon denken.
Daar werd ik door geweldige mensen plat gespoten. Mijn heup werd vermanend toegesproken dat hij zijn kom niet meer mocht verlaten en een dag later mocht ik weer naar huis.
Langzaam voel ik nu de napijn zakken...
Tja, die vermaledijde slagroombus toch!

Bewijs: Links, zo hoort het en rechts na de slagroomoperatie

----------
 
 
9-12-2019, reactie van Annemarie Enters-Gijsberti Hodenpijl
Yep, shit happens... gelukkig zit alles weer op zijn plaats. Slagroom op ooghoogte is ook gevaarlijk. Mijn chocolademousse (beton) van slagroom, handje suiker (schijnt git te zijn... een scheut drank werkt ook) en pure dure chocola heb ik minstens 1000 keer gemaakt. Lukte mij toen ik iets jonger was in 10 minuten. Ging altijd de ijskast in op ooghoogte... onze honden mochten kloppertjes en de schalen uitlikken. Ze hebben hiermee een hoge leeftijd behaald... volgens dierenartsen kunnen ze niet tegen chocola... klopt dus niet... enne tegen helse pijn... een flinke whiskey doet wonderen...
----------

 
10-12-2019, reactie van juliettevannes
Gelukkig schijnt de zon en is de lucht hemelsblauw. Je vrouw verwend je en brengt je chocola waarop enorme kledders slagroom die ze zelf uit de koelkast haalt. Hoef jij allemaal niet meer te doen. Dolce far niente! wie lijdt hier nou?
----------

 
     << Back >>