Datum: 20-02-2020    De gevolgen van rood

Soms word je door iets simpels met je gedachten teruggeworpen naar het verleden. Ik keek laatst naar een auto die stond te wachten voor een groen stoplicht. De automobilist was waarschijnlijk met van alles bezig en werd door niemand erop gewezen dat het licht niet groener zou worden.
Ik dacht terug aan mijn eerste auto. Dat was een Opel Kadett (ooit wit geweest) die ik als twintigjarige voor 25 gulden (net geen 12 euro) op de kop had getikt. Het was de tijd van vrij autorijden. Geen maximale snelheidsbeperking en geen APK. Vooral dat laatste was in mijn geval zeer handig.
Mijn gedachten gingen naar een moment dat ik met mijn vehikel braaf voor een rood stoplicht wachtte toen er naast mij een Audi stopte. Ik kan de bestuurder nog goed beschrijven. Duur pak, dure kop, gouden polsketting om. Ik dacht nog dat als ik later groot zou zijn, ik een dergelijke wagen ook zou kopen.
Toen gebeurde het...
Over het voetpad kwam een lid van de andere sexe aangelopen en wat voor eentje! Zelden zo'n mooie meid gezien. Het was de tijd van de heerlijkste mode ooit: de hotpants. De ouderen alfa-mannen onder ons weten precies wat ik bedoel. Haar broekje was precies genoeg te klein. Boven de verrukkelijke volle dijen was nog net de overgang naar de hemelse billenpartij zichtbaar. Haar boezem was goddelijk en haar prachtige koppie had de lichte arrogantie die nu eenmaal bij dergelijke perfectie hoort.
Nadat mijn nek bijna 180 graden was gedraaid richtte ik mijn aandacht weer op het stoplicht dat ik nog net opnieuw op rood zag springen. Ik voelde mij in eerste instantie erg voor lul staan, maar schoot in de lach toen ik zag dat die geile beer in de Audi naast mij net als ik stompzinnig voor het groene licht had staan wachten.
Het was natuurlijk allemaal haar schuld!
Toen het licht weer op groen sprong zwaaiden we naar elkaar. De Audi reed weg en bereikte waarschijnlijk in zijn één een snelheid die ik met mijn Kadett in zijn drie nog niet zou halen.
Ik heb hem nooit meer teruggezien. Haar ook niet....
 

----------
 
 
20-02-2020, reactie van Han Peeters
Ik was die man in die Audi 😁
----------

 
21-02-2020, reactie van ja die hotpants, maar wat dacht je van de minirokj

----------

 
2-03-2020, reactie van Pascal
Je moet eens ophouden om altijd naar mijn vrouwen te zitten kwijlen..
----------

 
13-06-2021, reactie van Lolly
Die Lolita zou Mrs. Maria geweest kunnen zijn, behalve wat de borstpartij betreft dan. Toen was de ezel er niet bij? De latere ezel stond toen al te kijken!
----------

 
     << Back >>