Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 27-12-2012    Bezoek aan een boekhandel
 Vlak voor de kerstdagen liep ik een boekhandel binnen. Dat is niets ongewoons, ik voel me daar prettig. Lekker rondscharrelen en de laatste stand van zaken in ogenschouw nemen.
Onder het genot van een redelijk goede bak automatenkoffie, dat aangaf dat deze club gelukkig met zijn tijd meeging, zag ik tot mijn irritatie weer de stapels 50 tinten met van alles en nog wat...
Een goede vriend van mij had me verteld dat in het boek slechts 2 pittige scenes beschreven waren die de reden zouden zijn van de verkoop van die flutboeken. Hij vond als goede vriend ook dat Zwarte Lust veel verder ging en op zich al een veel beter boek was. Hij is niet alleen mijn beste vriend, maar dus ook een kenner met oog voor kwaliteit :-)
De jaloezie onderdrukkend nam ik de moeite weer een stukje te lezen en vond snel wat redenen waarom die prul tot een wereld bestseller was uitgegroeid.
Wat zou ik graag gebruik willen maken van het promotie en verkoopapparaat van E.L. James!
Tijdens de kerstdagen dacht ik tussen de kalkoen en de rollade's door aan een onmogelijke keuze van een slecht boek en 65 miljoen verkopen, of kwaliteit waar ik achter sta met een verkoopaantal van enkele nullen minder.
Proost, jullie horen het misschien nog wel!
----------
 
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -