Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 22-10-2013    Zwarte piet
 Mensen die mij kennen weten dat ik een moeizame band heb met de media. De media zijn zich niet meer bewust van hun invloed op het overwegend minder intelligente publiek en laten zich leiden door kijkcijfers en ander kwaliteitsverminderde factoren.
Ook dit jaar is het weer raak, dat eeuwige gezeur en gezeik over zwarte piet. Waarom is piet zwart? Omdat die dappere knecht door de schoorsteen naar beneden klimt. Niks negers, niks discriminerende knechten, gewoon kindervrienden die wat voor de kinderen over hebben. Geloof je dat niet? Nou probeer zelf maar eens door een schoorsteen naar beneden te klimmen!
Wat gaan we dan doen, als de piet wit blijft vanwege het gebrek aan schoorstenen door de toename van centrale- en stadsverwarming? Ouwehoeren over roze pieten, die weer van andere pieten houden, lesbische pieten, oftewel zwarte potten?
Sint heeft het toch al moeilijk door de concurentie van de kerstman. Zal de partij van de dieren zich wel aan ergeren, want die rendieren moeten zich toch niet zo prettig voelen, ingespannen hard werken in de lucht, zonder iets te grazen te hebben.
Kortom, idioten die een probleem hebben met kinderlijke tradities zijn er altijd al geweest, maar die sukkels van de media moeten ophouden hen een platform tot geklaag en gezeur te verschaffen.
----------
 
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -