Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 24-07-2014    Ik vraag toch egt alleen WAAR het in GEPROGRAMMEERT word
 Ik vraag toch egt alleen WAAR het in GEPROGRAMMEERT word.

Deze zin las ik vanmorgen terwijl ik heerlijk in mijn eentje van mijn koffie genoot. Allemachtig, 3 knoeperds van taalfouten in een zin van 10 woorden. Verduiveld knap dat de bedenker van dat stukje proza het woord 'toch' niet met een 'g' heeft gecomponeerd.
Wat mij echter nog het meest ergert is het feit dat mijn omgeving (en ik bedoel dan niet mijn familie en kennissen, want die kennen mijn afwijkingen onderhand wel) dat geen reet meer interesseert. Althans dat is mijn idee daarover en ik hoop dat ik het mis heb.
Mijn gedachten gaan terug naar mijn HBS-tijd. Voor de jongeren onder ons: dat was een schooltype waar je echt nog wat leerde (zei de ouwe zuurpruim). Daar hadden we bij Nederlands het boekje Struikelblokken. Aan de linkerzijde een pagina met zinnen waar je de d-tjes, t-tjes en de dt-tjes moest invullen en aan de rechterzijde de moeilijke woorden als 'viaduct' waar in dat geval de 'c' moest worden uitgeknobbeld.
Als ik een avondje TV kijk wat ik niet lang volhoud, dan denk ik regelmatig met weemoed terug aan mijn Struikelblokken...
----------
 
     << Terug >>

- Websitebouw: Aad Vlag -