Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Blogdetails
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Datum: 15-08-2014    Schaamteloos Verlangen is gepubliceerd
 Voor een schrijver is de publicatie van een nieuw boek iets heel speciaals, dat zal iedereen duidelijk zijn. Laatst las ik dat een collega-auteur het jammer vond dat het gevoel bij je debuut slechts één keer ervaren wordt.
Dat lijkt logisch, maar ik heb dat niet. Iedere publicatie geeft mij een speciaal gevoel dat steeds weer terug komt en zeker niet afzwakt, integendeel zelfs.
Schaamteloos Verlangen, een sensuele thriller over de liefde tussen twee vrouwen, die door een moord onder druk komt te staan, is sinds vandaag als eboek te verkrijgen in de grote webshops zoals eboektekoop.

Volgende week is het fysieke exemplaar beschikbaar, natuurlijk zoals altijd ook direct gesigneerd bij mij te bestellen.
Dit boek heeft een speciale betekenis voor mij. Ik schrijf gewoonlijk over wereldcomplotten. Mijn vrouw Suzanne stimuleerde mij echter tot creëren van een 'vrouwenboek' wat dat ook mag zijn. Dat betekent niet dat Schaamteloos Verlangen niet gewaardeerd zou worden door mannen. Het betekent wel dat je als schrijver soms gestimuleerd wordt eens een geheel andere weg in te slaan, een thematische verschuiving zal ik dat maar noemen.
Ik ben heel blij met dit resultaat . . .
----------
 
 
15-08-2014, reactie van Han Peeters
Van harte gefeliciteerd, Aad. Ik wens je veel succes met het boek en ik zal het zeker lezen.
 
15-08-2014, reactie van E van A
Van harte met de publicatie van je nieuwe boek! Wereld complotten is meer mijn ding, zeker omdat je boeken altijd gebaseerd zijn op goede research, en daardoor de realiteit aangesneden wordt. Maar dit "vrouwen boek" (is dit geen discriminatie?) kan ook door de beugel hahaha!
 
15-08-2014, reactie van Caroline & Fred
Gefeliciteerd Aad, we zijn trots op je! Dikke knuffels van ons allebei
 ----------
     << Terug >>









- Websitebouw: Aad Vlag -